Kolloidalt silver: Silverbibeln

Kolloidalt silver: Silverbibeln

34
223698

I följande film speglas skeendena kring den omdebatterade hälsoprodukten Kolloidalt silver. Polariseringen är stor runt kolloidalt silver: på ena sidan ser vi hur myndigheter motarbetar den på olika sätt, medan det på andra sidan finns både professorer och läkare som talar för den. Vem ska man tro på?

Filmaren har följt utvecklingen kring kolloidalt silver under ett år främst genom fabrikören Ion Silver, sveriges störste producent. För att ge ett bredare perspektiv har den filmats i sex olika länder. Fokus ligger på det kolloidala silvrets användning i Sverige.

Är kolloidalt silver en ren bluff eller produkten som kan frälsa världen?

Läs mer om kolloidalt silver och andra naturprodukter genom att bli prenumerant på AlmaNova:

En dokumentärfilm filmad, producerad och redigerad av Anna Böhlmark.

 

Se även extramaterial: Kolloidalt Silver – användarna själva berättar

34 KOMMENTARER

 1. Denna film vill jag verkligen ska spridas, det finns ju så mycket bra fakta, som man kan styrka sig själv med, och hoppas på att det kommer ett trovärdigt forskningsprojekt, som ger sjukvården möjlighet och tillåtelse att använda produkten

  • Tack Katie! Du får gärna själv sprida den så mycket du kan! Tillsammans kan vi bli starka! På bara tre dagar har filmen setts 8500 gånger…
   vid årets slut kanske vi har nått 100 000…då kanske till slut myndigheterna tar till sig informationen som finns i filmen. De kan ju inte blunda för ett sådant stort tryck. Sanningen kommer alltid upp till ytan…

 2. Hej Anna! Halvvägs in i filmen nu och verkligen intressant! Den kritiska rösten tvingar mig ändå att fråga.. vem är det som finansierat filmen?

 3. Varför behöver man myndigheternas välsignelse för att använda något.
  Endast i den bästa av världar ser en myndighet till folkets och inte systemets bästa.
  Mycket av det som presenteras på NV visar att en sådan värld finns inte just nu.
  Men gräsrötternas medvetande växer o kanske kan vi tillsammans kapa banden med gamla
  nedärvda felaktigheter och skapa något nytt.
  Mycket pekar på att vi är på rätt väg.

  Har själv under snart tio år använt silver till båda djur och människor.
  Även akvariefiskarna tackar för silvret.
  Tack för att filmen gjordes. Heder åt dom som trots myndighetspiskan vågar ställa upp.

  LeifB

  • Tack för din kommentar Leif! Internet är en kraftfull kanal som ger folket mer makt än nånsin tidigare genom att vi kan dela på information som inte är styrd och därför få människor att bli medvetna. Ingen behöver ju myndigheters välsignelse när det gäller att ta vara på sin egen hälsa. Däremot kan myndigheter o EU förbjuda användandet av produkter och läkeörter som borde vara allas vår naturliga rätt. Det är speciellt i de lägena som folkets röst behöver göra sig hörd. Annars blir vi nedtystade av makten.
   Om filmen sprids till tillräckligt många kan myndigheterna omöjligtvis tysta ner kolloidalt silver, utan tvingas ta fram den i ljuset.

 4. De flesta av oss har nog vid mer än ett tillfälle funderat över vilka staten/myndigheterna är serviceorgan för.
  Det blir allt svårare att hitta idikationer på omsorg vad gäller kunskap/frihet/självständighet/hälsa för den enskilde.
  Om vi tillräckligt många säger “fuck you, skiter jag i jag har inte hittat på eller stöttat den dumheten så jag är oskyldig!”
  Jag har ofta då jag fått brev från myndigheter eller “makten” skrivit som svar: “Hallå! Hur tänkte du nu eller överlät du det steget åt någon annan? Du och jag är människor o du är skyldig att agera som sådan med eget ansvar, försök igen.”
  Inte sällan har ja fått till en annan dialog.
  Vi måste ogiltigförklara alla våra myndigheter o staten. Den är sig själv nog o bryr sig inte ett skvatt om något
  annat än sin egen fortplantning med liknande dysfunktionella organ. För Sveriges del gäller det just nu att para sig med NATO. Svea o NATO har inte riktigt fått till det men ligger redan i samma säng bäddad av medierna o bankerna.
  Vi betyder nada. Se bara på Gotland där man är rädd för att folk skall börja demonstrera mot våldtäkterna under sommaren, 24st. Därför skickade man kravallpoliser o annat elände plus militär baserad där.
  Detta för att stoppa folk som räcker fingret åt makten. Anställda Infilltratörer för att ställa till bråk skickas in i demonstrationerna så att vårt enda fredliga vapen blir ogiltigt och förpestat.

  Kram alla och visa att du är din egen med respekt för andra.

  LeifB

 5. Hej, jag undrar hur det gick på rättegången som nämns i din dokumentärfilm silverbibeln?
  Kan du skicka info, diarienummer så att man kan läsa om det?

 6. Det blir rättegång i Helsingborg mot Helsingborgs Dagblad 21-23 februari 2017.
  Datum gällande rättegång mot Sydsvenskan är inte fastställt ännu.

  • This is a good question Jonatan!! Thank you for your interest!
   Yes the film is undergoing English subtitles in this moment!
   We plan to release the English version during the month of January.
   Kind regards/ Anna

  • Hej Siv, tack för att du påpekar detta. Många hör brus om de lyssnar på filmen i mobilen. Har du testat att titta på filmen i datorn? Snart släpps den engelska versionen av filmen där bakgrundsmusiken kommer tonas ner.

 7. Vilken fantastisk film!!!!!
  Dels så har jag väl lärt mig endel nya fakta av den, men framför allt så ser man att kolloidalt silver (KS) är känt bland bl.a. högutbildade människor, vilket jag tror är bra för de har i allmänhet nätverk som kan åstadkomma saker och ting på en nivå som gagnar oss alla. Själv har jag alltid KS hemma för eventuella behov. Jag botade min astma med KS. Den hosta som på senare år (följande efter förkylning) har varit mycket jobbig att stå ut med testade jag att få bort med en gångs indragning i lungorna (andades in den KS som fyllde en coca cola kork till bredden, i lungorna medelst en kraftig inandning med korken precis framför munnen). Experimentet lyckades. Har inte haft denna hosta en enda gång efter detta tillfälle och detta är många månader sen (ett år?). Innan dess hade jag daglig hosta.
  Tack Anna!
  Mats

  • Tack Mats! Tack för att du delar med dig av din historia! Det är denna väg vi ska gå för att övertyga alla om naturliga läkemedel! Alla borde dela med sig av sina historier! Gör du det har du potentialen att hjälpa någon annan därute som kanske inte hittat annan hjälp!

 8. Kolloidalt silver är antibakteriellt, vilket jag fått erfara då det förstörde min bakterieflora i tarmen vilket höll på att kosta mig livet. Kanske kan funka att ta det kortsiktigt, men kom ihåg att tarmluddet är extremt känsligt och man bör vara väldigt försiktig och vara ta det i små doser när man inte har något att förlora

  • Låter underligt. Stämmer det verkligen? Har läst att ”silvervatten” endast reagerar på skadliga bakterier (kan tyvärr inte mekanismen bakom detta). Personligen har jag bara gott att säga om denna produkt.

 9. Fascinerande eller snarare otäckt och skrämmande att folkhälsomyndigheterna i många länder kan rekommendera och till och med påbjuda att befolkningen ska låta sig injiceras med någonslags otestad spolarvätska man kallar vaccin mot virussjukdomen covid-19. Alternativa och icke ‘godkända’ metoder och läkemedel förbjuds även om det visat sig att dessa fungerar. Vart är vår civilisation på väg?

LÄMNA ETT SVAR

%d bloggers like this: