Peder Elderby överlistade cancern med kinesiska örter

6
61240

Historien om Peder Elderby är mardrömmen som förvandlades till en solskenshistoria. Efter en dödsdom då han fick åtta månader kvar att leva på grund av en stor cancertumör i lungan, sökte han sig till Kina: – Man får aldrig ge upp hoppet, säger Peder, som lever – fortfarande sju år senare – med en stark kärlek till livet.

för att läsa hela artikeln om Peder – bli prenumerant på AlmaNovas papperstidning

 

6 KOMMENTARER

  1. Vad var det då mer specifikt för slags ”kines medicin” som det hyllas om, man sitter bara och väntar på …”nu kommer det” …men icke? Hur ofta intogs det, hur länge och på vad för typ av kinesisk klinik hade ju varit otroligt väsentlig information?
    Och hur oseriöst inslag blir det inte genom att bara ge oss det generella tipset om att: bara ”åk till Kina”, det ger ett ju frustrerande, vansinnigt oseriöst och flummigt intryck med så pass vag info. Nästan påhittat. Varför gör man ett sådant inslag med så luddiga beskrivningar. Det ger tyvärr den största skeptiker ännu mer eld. Nu är jag en stor favör för alternativ medicin. Men jag blir så besviken på inslaget som aldrig kommer till skott med hela poängen, dvs vad exakt intogs så att vi som slåss mot cancer (min mamma,pappa, bonuspappa, mormor, bonusmormor, farfar m.fl har alla gått bort i just cancer, så snälla ge mig lite mer konkret vilken behandlingsmetod just denna innefattade än bara ”kinesisk medicin” . Det är som att säga gå bara in på apoteket och köp medicin, men inte vilken eller hur ofta,länge den ska intas…Inslaget är superflummigt tyvärr.

    • Som med all alternativ medicin så är varje terapi unikt anpassad efter individen. Därför kan man inte ge ett recept som passar alla. I fallet med Peder lider han av lungcancer och får då specifika örter som lindrar just hans specifika sjukdom. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en terapeut som kan hjälpa dig i ditt unika sjukdomstillstånd!

LÄMNA ETT SVAR