Rigvir – viruset mot cancer

2
15115

I Ty Bollingers internationellt uppskattade dokumentärfilm “The Truth about Cancer” finns ett avsnitt från Riga och viruset som där används för att behandla cancer. Främst är det malignt melanom som har visat sig kunnat behandlas framgångsrikt med viruset Rigvir. Folk reser från hela världen för att få behandlingen på plats i Lettland.

AlmaNova reste till Riga och fick en exklusiv intervju med forskare och läkare på Virotherapy Clinic i Riga. Bland annat fick vi träffa svensken Peteris Alberts som berättar om virusets effektivitet.

för att läsa hela artikeln om Rigvir bli prenumerant på AlmaNova här

DELA
Föregående artikelMobiltelefoner förbjuds i franska skolor
Nästa artikelMolius om amalgamsjuka
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

2 KOMMENTARER

  1. Intressant!
    Jag är prenumerant men vill inte bara läsa på nätet. Jag vill ha papperstidningen i handen! Men den har ff inte kommit trots att det utlovats vid kontakt med AlmaNova
    ????

    • Hej Ylva, tack för ditt meddelande! Denna vecka lovar vi att du kommer ha AlmaNova papperstidning i handen!
      Tidningarna postades redan i fredags. Tack för ditt tålamod och trevlig läsning!

LÄMNA ETT SVAR