Are Thoresen behandlar cancer med akupunktur

4
17307

Are Thoresen är veterinären från Sandefjord i Norge som blandat kunskap från österländska visdomsläror när han utvecklat sin terapeutiska förmåga.
Thoresen ger den bildlika metaforen om hur han ser på uppkomsten av en primärtumör som att kroppen tappat kontrollen över sig själv:

– Det är som att gå hemifrån och lämna dörren öppen till huset. Då har man ingen kontroll över de besökare som tar sig in där. Då kan både elaka cancerceller, mikrober och demoner ställa till det i huset. Alltså ser han det som sin huvudpunkt: Cancer är en alldeles speciell sjukdom, där den vardagliga normala förmågan att ha kontroll över kroppen plötsligt blir satt åt sidan.

Kontrollmekanismerna oavsett vilka de är fungerar inte längre                             och då blir det en okontrollerad växt någonstans.

för att läsa hela artikeln om Are – bli prenumerant på AlmaNovas papperstidning

 

 

 

 

4 KOMMENTARER

 1. Cancer är ingen sjukdom. Visa i stället The new german medicin som baseras på 5 natur lag.
  Vi måste visa värden verkligheten och sluta behandla människor när de hålla på blir frisk.
  Förlora inte din tid…

 2. @Fernando
  Jag tror du har Hamers teorier i åtanke. Isåfall är det ett fantastsikt sammanträffande eftersom just Ryke Gerd Hamer bor i exil i precis norska Sandefjord. Han och Are är naboer . Tyvärr kunde vi som journalister inte få kontakt med Hamer . då han avvisar journalister. OBS De två har säkerligen inspirerat varandra i tankarna runt cancer.

 3. Tack Ingemar, för en mycket intressant video med Are Thoresen och likaså artikeln om densamma i Alma Nova. Du och dina medarbetare är högt uppskattade och ett ljus för behövande människor i vår mörka korrupta värld. Tack för att du inte “ger upp” ditt kall!
  Vill också säga ett tack till Fernando, som här ovan delar med sig av “The new german medicin som baseras på 5 natur lagar” och som jag inte har hört om tidigare.
  Hittade 7 videos på Youtube om detta, men naturligtvis på engelska, vilket inte hör till mitt favoritspråk om jag verkligen ska förstå allt.
  Har månde en artikel med dr Hamers teorier publicerats nån gång tidigare i 2000-talets Vetenskap och som jag kan ha missat?
  Är extra intresserad av alternativ och naturlig bot av cancer i den här tiden, eftersom jag själv nyss fått ett sådant besked.

LÄMNA ETT SVAR