Nummer 1 – 2020

2
1492

Nytt nummer av AlmaNova ute nu! Våra läsare får det nya numret denna vecka. För dig som förnyade din prenumeration i tid får du på köpet även magasinet Holy Holk – en bilaga på temat cbd, hampa och medicinsk cannabis.

Vill du skaffa Holy Holk? Teckna då en Välkomstprenumeration för 245 kr (ny prenumerant) eller en gåvoprenumeration till en nära och kära (för dig som redan prenumererar). Holy Holk säljs inte som lösnummer.

Mer info om Holy Holk

INNEHÅLL I DETTA NUMMER:

DELA
Föregående artikelCovid – 1984
Nästa artikelDr Bruce Lipton om Corona: Ni kan vara lugna!
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

2 KOMMENTARER

    • Hej Aapo,

      Ja det stämmer du har inte förnyat din prenumeration. Men du får ändå det nya numret av AlmaNova som kommer senast på måndag!
      Vi hoppas du blir med oss även under 2020 och det går bra att förnya din prenumeration när som helst! Med vänlig hälsning AlmaNova/Anna

LÄMNA ETT SVAR