AlmaNovas julgåva

0
347

I decembernumret av AlmaNova (som kommer ut runt Lucia) bjuder vi våra läsare på en säck fylld med överraskningar! Världsauktoriteter inom kvantfysik och forskning, samt en svensk favorit är några av våra smällkarameller.

 

Bruce Lipton

AlmaNova träffar Bruce Lipton – en av epigenetiskens förfäder som övertygar oss om att vi inte är offer för våra gener

 

Gregg Braden

AlmaNova träffar Gregg Braden – geologen vars insikter från boken ”Human by Design” anammats av FN för de 17 hållbara målen för planeten. Vi får höra hur Gregg vill ändra på dagens vetenskap för att kunna skriva en ”ny mänsklig historia”

 

Jörgen Tranberg

AlmaNova träffar Jörgen Tranberg och besöker den by som nu byggs upp på Cypern som innebär en ny möjlighet. Ett samhälle som bygger på medmänsklighet och samarbete, där man inkorporerat kvantmedicin och kvantfysikens principer i en ny vetenskap och som ska verka som spindeln i nätet för ett globalt nätverk.

AlmaNova recenserar två böcker av två svenska hälsolegender – Lars Bern och Birgitta Klemo

AlmaNova har även intervjuat Barbra Angel, berömd inom sound healing. Med hjälp av hennes stämgafflar behandlar hon människor världen över med helande frekvenser

Dessutom får du träffa fyra kvinnor som blivit gravida – när de precis hade gett upp hoppet om att bli med barn!

Decembernumret av AlmaNova innebär ett kvantsprång för mänskligheten!

GOD JUL i värme och Glädje önskar vi ALLA LÄSARE!

 

DELA
Föregående artikelGregg Braden
Nästa artikelBruce Lipton
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR