Nonna om Nonijuicen

0
3803

AlmaNovas egen skribent och hälsoinspiratör Nonna Larsson delar här med sig av sina erfarenheter av hälsojuicen Noni som hon använt i nitton år. För AlmaNovas prenumeranter är hon ett bekant ansikte då hon ofta skriver artiklar om hälsa, speciellt med inriktning på hälsoråd som hon frikostigt delar med sig av och som visat sig fungera väl på henne själv. Nu senast (i vårt juninummer) skrev Nonna (nyss fyllda 70!) artikeln “Att åldras med glädje” innehållande fjorton budord för att hålla sig levande, sprudlande och vital.

I videon berättas om hur Nonnas hy och bristningar läktes samt att hon finner Nonijuicen vara det bästa bränslet för hennes egen kropp.

Läs hela artikeln genom att bli prenumerant på AlmaNova:

Mer info om Noni finns genom att kontakta Nonna: nonnashus@gmail.com

 

DELA
Föregående artikelMajvädret som gick snett
Nästa artikelSista striden – ny Film om Enby
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR