Mark Sircus – världsberömd författare

1
1986

Internationellt välkänd författare – varför naturmedicin?

Mark Sircus är amerikanen som emigrerade till Brasilien där han fann meningen med livet och även sin livsuppgift: att sprida kunskap om naturlig hälsa ofta med metoder var och en kan göra hemifrån.

Mark är en man som alltid låtit hjärtat leda honom på livets väg. I kombination med en rebellisk läggning har det visat sig vara en lyckosam väg.
Sedan Mark i ung ålder blev andligt intresserad ökade hans medvetenhet vilken stundtals kunde göra honom upprörd över hur saker och ting såg ut i världen. Framförallt var ilskan stor mot det egna landet USA där kapitalet styrde och många hemlösa fyllde gatorna. Han var upprörd över läkemedelsföretagens enorma makt och över den ruttna politiken; hur man genomförde krig efter krig med stöd av media som förde människor bakom ljuset.

Denna rebelliska ådra har hängt med honom sedan dess. Det var den som, enligt hans egen utsago, ledde honom in på den naturliga medicinens väg. Han började tidigt uppmärksamma hotet mot folkhälsan från kemiska läkemedel och vacciner. I och med att han genomskådade maktens och industrins intressen sökte han parallellt alternativ. Vad kunde vara mer naturligt än att skriva om magnesium, bikarbonat, hydrogenterapi, och medicinsk cannabis?

AlmaNova träffade Mark Sircus i hans hem i Brasilien. Läs hela artikeln om honom här:

DELA
Föregående artikelÖka ditt immunförsvar mot virus!
Nästa artikelHampan – en kärlekshistoria
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR