PCR-tester – ett aprilskämt?

11
7770

På skärtorsdagens morgon – under samma tid då Jesus korsfästes och häxorna flög till Blåkulla – begav jag mig till kliniken i Malmö. Medan jag väntade på min tur att PCR-testas inför min kommande utlandsresa vankade fyra änder av och an utanför på gatan. Inom mig bubblade en glädjande tanke upp: hade änderna kommit även de för att PCR-testas?

Utanför kliniken Expresscare i Malmö som fick besök av några änder

Skrattet inom mig blandades snart med en vemodig känsla: varför genomgå ett test som jag själv inte kunde förstå vitsen av? Jag kände mig frisk som en nötkärna och uppvisade inga som helst symtom på COVID-19. Detta tvång att bli testad var inte förankrat i varken mitt hjärta eller min hjärna. Mitt sunda förnuft sade mig att även om man visst hade gjort testet så kunde det ju bli så att man ändå längs vägen in i ett nytt land infekterades av coronaviruset.

Vemodet blandades snart med det absurt tragi-komiska. Plötsligt började hela situationen te sig som ett riktigt dåligt aprilskämt. Ändernas vankande av och an utanför fönstret till kliniken. Den unga tjejen som testade mig som hade en bakgrund som flygvärdinna! Hennes uttalande att ”Jag skulle inte vara orolig för bara 1 på 200 visar ett positivt PCR-test”….

Testet – som bestod av en 6 cm lång metallstav – sved ordentlig i näsan men framförallt i plånboken. Vad som verkade ta en evighet gick över på bara 5 minuter då allt var testat och betalt.

En svidande nota på 1850 kr.

Fort skulle det gå, för bakom väntade nästa person på att bli testad. Här håvade man in runt 2000 kr var tionde minut.
En siffra som, om allt flöt på, växte till 12 000 kr per timme. Per dag skulle inkomsten bli 96 000 kr. Per vecka 672 000 kr. Per månad den absurda summan 2,68 miljoner …

Med litet eftertanke och en tids reflekterande över min morgon i Malmö har jag känt att min inledande känsla av vemod och skratt den dagen övergått och växt till sig till ren ilska. Ilska över den elit i EU som trots de existerande grundläggande principerna om ”fria gränser för människor, varor och tjänster” nu i själva verket har satt upp barriärer mot människors fria rörlighet. Bara de som har råd kan resa inom EU eftersom det är bara de som tagit ett negativt PCR-test som har möjlighet att ta sig in i vissa länder.

Är inte detta en i högsta grad diskriminerande regel som även strider mot EU:s grundkonstitution?

Änderna med i bakgrunden flygvärdinnan som var den som utförde testet.

Om hela vitsen med EU är fri rörlighet över gränserna borde det då inte vara EU:s ansvar att se till att sätta upp gratis test-stationer vid varje gräns? Som det ser ut i dagsläget lägger de som har bestämt om tvånget med PCR-tester över ansvaret på medborgaren, och eftersom testerna är så kostsamma är det i dessa svåra tider för många omöjligt att ens göra dem. Många ifrågasätter dessutom PCR-testernas validitet. Förutom det så kan ju en infektion när som helst under en resa uppstå vilket dumförklarar testerna helt och hållet.

De framstår istället i mina ögon som ett desperat försök från politikernas sida att skapa ordning i något, men med alldeles fel och en helt igenom orättvis metod som bara gynnar ett gäng unga riskkapitalister.
De med minst resurser, vanliga medborgare ska betala dyrt (ur en kanske redan ansträngd ekonomi) istället för att de som tar besluten tar sitt ansvar.

Vari ligger rättvisan i det?

De som tjänar miljoner (och kanske i längden miljarder) på politikernas ödesdigra beslut är istället ett tiotal svenska bolag som från ingenstans vuxit upp som svampar. Flera av de bolag AlmaNova kollat upp startades så sent som 2020. Bakom dem står ofta riskkapitalister (med VD:s som är under 30 år) med ingen som helst kunskap om medicin. Unga hungriga vargar som har funnit sin chans att roffa åt sig – att bli miljonärer på vanliga människors bekostnad.

Människan går i en märklig riktning när hon ska navigera under coronapandemin. Änderna verkar följa en mer naturlig väg. De kunde dessutom på sin promenad njuta av fri rörlighet, utan PCR-test och utan coronarestriktioner.

När Jesus blev korsfäst offrade han sitt liv åt människorna för att de glömt vad som egentligen ska vårdas och värderas. Trots Jesus självuppoffrande handling har människan ännu inte vaknat. Maktmissbruk och pengabegär har bara fortsatt under 2020 och pandemin utgör en ytterligare möjlighet att tjäna pengar på människor.

Vi själva har aldrig – likt Jesus – velat offra oss. Individens begär står över flockens och jordens välbefinnande. Det kommer fortsätta så en lång tid framöver. När ska vi vakna?

Av Anna Böhlmark

 

INFO om 3 av de ofantligt många svenska bolag som erbjuder PCR-tester:

Carelab Sverige AB registrerat 2020-10-28 vars två styrelseledamöter 
är födda 1988

Expresscare Sweden AB registrerat 2020-07-29 
VD:n, Isak Rikardsson, är 24 år 
Kliniken Vaccina ägs av Docty AB registrerat 2020-03-02 
VD:n Pontus Kressner är 29 år

Företaget TATAA Biocenter som genomför labbtesterna uppvisade 
under 2019 en omsättning på dryga 25 miljoner kr. omsättningen
förväntas multipliceras många gånger under 2020.

 

Under 2021 lovar vi skriva en artikel om hur många miljoner dessa bolag redovisade för 2020. För att läsa en fördjupad granskande artikel bli prenumerant idag!

11 KOMMENTARER

 1. Bra skrivet, precis ungefär samma som rör sig i mitt huvud.
  Allt är bara helgalet nu. Det kommer att bli bättre, frågan är bara när…

  • Tack Eva Marina! Viktigt nu är att alla bidrar med stor spridning av artikeln. Bara genom kunskap
   och information kan vi få till en förändring! Mvh /Red

 2. Covid-19 (SARS-CoV-2) är den medicinska termen för 2019-2020 förkylnings-/influensasäsong. Detta är samma gamla lögner och skrämselpropaganda som svininfluensan 2009 som också var en “pandemi”.

  FN, WHO, massmedia, länders regeringar, myndigheter, läkare och den medicinska industrin använder din okunnighet om virusets natur för att göra dig rädd så att du kan kontrolleras. Vi har att göra med en psykologisk operation, en så kallad psyop = problem, reaktion och lösning. En väl beprövad metod som har använts när det gäller att driva igenom förändringar i samhällen och i världen, som är till fördel för den lilla elit som har den verkliga makten, men till nackdel för majoriteten av människorna.

  Den här psyopsen är att få befolkningen att fokusera på ett påhittat hot eller problem och som i det här fallet är tänkt att leda till en global obligatorisk vaccinering. Detta är en mycket brådskande fråga för FN, WHO, Bill Gates med flera och det är en mycket bra affär för Big Pharma för att få sälja vacciner och när människor blir sjuka av vaccinerna.

  Vacciner immuniserar inte – de sensibiliserar(sensibilisering innebär att utveckla känslighet för) och i medicin betyder processen att kroppen utvecklar en känslighet för något genom att bilda antikroppar, vilket kan leda till allergier, cancer och andra sjukdomar. DU VACCINERAS ALDRIG MOT EN SJUKDOM – DU INJICERAS ALLTID MED EN SJUKDOM.

  Ett starkt immunförsvar fås inte genom vaccination. Saklig, positiv och proaktiv information om hur man stärker sin kropp är vad vi behöver – inte artiklar och rapporter som sprider hysteri. En näringstät kost är en av grundpelarna för att klara sig ifrån infektioner – de övriga är som alltid tillräckligt med rent vatten, frisk luft, dagsljus, träning, sömn/vila och goda kärleksfulla relationer.

  Jag har räknat ut hur många i procent av den totala befolkningen som har dött per år i Sverige(Källa: SCB):
  1980 1,10%
  1985 1,12%
  1988 1,14%
  1993 1,11%
  2009 0,97% Svininfluensan.
  2020 0,94% Covid-19.
  Från 1980 till och med 2020 har dödligheten legat runt 1% av den totala befolkningen i Sverige. Är Covid-19 så dödlig som det sägs?

  Enligt Kary Mullis som uppfann samt fick Nobelpriset 1993 för PCR tekniken(det är inget test) och som ”avled” 7/8 2019 är PCR tekniken inte till för att hitta något specifikt virus. BPA (Bulgarien Pathology Association) skriver på sin hemsida att PCR testerna för ”Covid-19” är vetenskapligt meningslösa. I PCR teknikens manualer som jag har läst, står det följande: For research use only (RUO)! Not for use in diagnostic procedures. Kary Mullis skulle vända sig i sin grav om han visste hur hans PCR teknik missbrukas.

  Vi håller på att förstöra vår framtid på en lögn som är lätt att motbevisa, men människor vill inte veta. Det har aldrig handlat om något ”virus”, det handlar om makt och kontroll.

  • @Michael
   Visserligen hade det kunnat vara fler som hade kunnat avlida om man inte skyddar de sköra, men det gäller ändå varje vintersäsong då influensorna går, precis som du påpekar. Nerdragningen av beredskapen och vård i händerna på riskkapitalbolag ledde givetvis till katastrof för många gamla människor. Även detta verkar ha varit överlagt och planenligt.

   Det är inte någon konspirationsteori att det är precis som du säger. Hur ser man det? Jo de skyldiga fokuserar enbart på sådant som gynnar läkemedelsmaffian och totalitärt lockdown-beteende, samt nämner inget om fungerande skyddsmasker som faktiskt filtrerar bort lejonparten av alla virus. De fokuserar heller inte på frivillighet och c-vitamin, d-vitamin och zink som stärker immunförsvaret.

   Vi ser även hur deras medier döljer mängder med läkare och vårdpersonal som ställer sig emot eländet. Exakt så vet man att det är en konspiration som ligger bakom. Det är inte längre en teori, men ett faktum. I början var det en konspirationsteori, att de här damerna och herrarna hade hittat på något psykopatiskt, vilket kunde skönjas i kollaget till The Economist 2015, men det är inte en konspirationsteori längre. Det är ett faktum.

   Konspirationen är ordentligt evidensbaserad. Konspiratörerna är avslöjade med fingrarna i syltburken och bör givetvis gripas och dras inför folkdomstol och avrättas eller arbetas till döds i Sibirien, för deras åtgärder är regelrätt massmord på oskyldiga små barn.

 3. Bara att gratulera de totalitära politikerna och läkemedelsmaffian för att du går med på att förtryckas och pungslås. Kunde aldrig själv kunnat ha kommit på något så totalitärt och onödigt som det här. Skulle ens sovjeterna ha gått med på det? Tveksamt. Jag hade nog snabbt förvandlats från gud till något helt annat om jag hade kommit på så här rabiata idéer.

  En annan sak som är intressant är naturligtvis att skyddsmasker som filtrerar 99,95% av partiklar över en storlek på 0.3 mikrometer finns att tillgå. https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus

  … samt att C- och D-vitaminer, samt zink stärker immunförsvaret. Inga tester eller nedstängningar behövs, enbart en god beredskap för ca 600 kr per person och år, d.v.s. bra skyddsmasker och vitaminer.

 4. Bra artikel och intressanta kommentarer. Ett faktafel bara, enligt traditionen korsfästes Jesus på fredagen, därför dess namn. Ska man vara petnoga med Skriften är inte det heller korrekt eftersom Bibeln uttryckligen säger att Messias ska uppstå efter tre dagar (och tre nätter). Det betyder i praktiken att han måste ha korsfästs på onsdagen då den judiska dagen börjar vid solnedgången kl 18 och han uppstått tidigt på söndagsmorgonen.

 5. Fantastiskt bra skrivet! Jag reser själv en del, jag är inte rädd för detta som andra är livrädda för, av den enkla anledning att jag inte anser det farligt och jag skulle se fram emot att få covid-19, då får jag ett naturligt och bra skydd mot kommande virus. Dör jag, ja, då dör jag av det, dör jag inte av det så dör jag av nåt annat, vaccinet tar jag inte, det anser jag är stor risk att avlida nu eller inom några år.

  Vad gäller alla restriktioner med att resa, så målas det upp hur svårt det är, både att flyga eller köra bil genom Europa i dessa tider. Jag har gjort båda, det som dom skriver överallt följs inte, kontroll av pcr tester har inte skett så som de säger när man kört bil i Europa, inte så viktigt verkar det som. Dock kontrolleras testet på flygplatserna, men dom bara tittar på det, ingen koll på riktigheten, så alltså inte så noga det heller.

  Jag är så förbannat trött på hela denna cirkusen, vad som är värre är att folk i allmänhet tror på denna cirkus, vart ska det sluta?! Illa ser det ut som, ifall inte den naiva svensken och de andra europeer vaknar från sin törnrosa sömn.

  Än en gång tack för en fantastisk bra artikel. Första gången jag hamnar här på almanova.eu och nu ska jag läsa vidare, tack!!!!!

  • Tack Eva för att du delar med dig av dina erfarenheter! På redaktionen har vi samma upplevelse. När man väl reste med bil ner genom Europa så var det inte en enda poliskontroll någonstans längs vägen. Alltså togs PCR-testet helt i onödan. 1800 kr kastade i sjön, som går rakt i fickan på ett nystartat miljonbolag.
   De människor som inte kan se de negativa konsekvenser som blir utav dessa regler som sedan inte appliceras i verkligheten, borde informera sig mer! Mer undersökande artiklar publicerar vi i den tryckta tidningen för de som är prenumeranter.
   En kommande artikel där vi jämför de olika ländernas regler kring PCR-tester kommer snart!
   Mvh/ Red

LÄMNA ETT SVAR