Uteslut socker och stärkelse i din diet!

5
24038
karl-arfors-1
Karl Arfors, professor och hedersdoktor vid Uppsala Universitet
Forskare och hedersdoktor Karl Arfors från Uppsala Universitet brukar säga:

“Redan för 2500 år sedan sa Hippokrates: låt din mat vara din medicin!”
Än idag struntar vanliga svenska läkare totalt i att upplysa sina patienter om matens livsviktiga betydelse både i förebyggande och läkande syfte!
Här kan du höra en modig man som vågar gå “utanför boxen” och upplyser allmänheten om hur viktigt det är vad du stoppar i dig!

Föreläsningen från Helsingfors (Hanaheim 2015) handlar om den Vetenskapliga bakgrunden till hur man skall sköta sin hälsa genom att utesluta socker och stärkelse från sin diet. Det gäller alltså att inte äta bröd och snabba kolhydrater
utan att öka på fettintaget med smör och kokosfett och mycket grönsaker (som är långsamma kolhydrater). Gör man detta så kan även diabetiker 2 (sockersjuka som det hette förr) bli friska och inte längre vara
diabetiker. Det är många diabetiker 2 som har följt mina kostråd som har upplevt en ny hälsa.

5 KOMMENTARER

  1. “…Förhöjt blodsocker är rena ”reabränslet” för bl a kärlkramp, kärlförfettningar/förkalkningar allmänt sett, hjärtproblem, inflammatoriska processer, övervikt, diabetes typ 2, cancer, psykiska bekymmer – och en uppskö av andra i dags dato allt vanligare och vanligare sjukdomar – som begränsar möjligheterna för att kunna leva ett fullt ut levande = friskt Liv.

    Men den allvarligaste konsekvensen ÄR – att den mikrocirkulation som krävs för att ALLA cellerna i hela kroppen skall fungera på ett bra sätt – bokstavligt talat stryps – eller t o m faller bort helt – p g a temporärt och/eller permanent förhöjda blodsockernivåer. …”

    – slut citat härifrån.

  2. Numera 100.000-tals människor har revolutionerat sin hälsa genom att byta bort den moderna processade maten mot en naturlig glutenfri lågkolhydratkost med ren mat och gott om naturliga fetter.
    Sluta symptombehandla med läkemedel, tillskott och krämer, den stora effekten för hälsan kommer ifrån att äta mat som är bra för kroppen så att den kan läka sig själv inifrån.

  3. Oftast räcker det inte med att bryta dålig kostvana eftersom kroppen har förmodligen fått rejält med stryk med åren av processad mat. Här gäller det att även få igång flödet genom kanske lätt motion i början och framförallt lära känna gränserna.

LÄMNA ETT SVAR