Roy Andersson om virus uppkomst

3
4525
Scener ur Roy Anderssons “Någonting har hänt”

Medan mainstream media enkelspårigt pytsar ut sitt narrativ att coronaviruset uppstod i en djurmarknad i Wuhan, Kina finns en annan teori som fått stå i skymundan. Då ingen ännu har bevisat varifrån viruset härstammar, finns flera röster som pekar mot att coronaviruset kan vara skapat i ett laboratorium.

En av de rösterna är Luc Montagnier, fransk nobelpristagare som även var den man som 1983 upptäckte HIV-viruset. I fransk TV yttrar han sig kring sin teori.

Den svenska prisbelönte filmregissören Roy Andersson fick 1986 i uppdrag av svenska socialstyrelsen att göra en informationsfilm om HIV/Aids, som fick namnet “Någonting har hänt”. De slutsatser Roy Andersson drog var mer skrämmande än den bild myndigheter hade.

Läs mer artiklar på ämnet genom att bli prenumerant på AlmaNova:

3 KOMMENTARER

  1. Ännu ett psykologiskt trick för att öka förvirringen. Hade det funnits några virus som man beskriver dem så skulle de enkelt kunna identifieras, kvantitativt och kvalitativt. Men, eftersom man jagar spöken så är man låst i att fantasifullt måla upp skräckbilder om hur oerhört grymma och farliga de är. Sedan är det upp till var och en att tro, som vilken religion som helt, blind tro är det!

    …och med samma blinda tro som grund fattar ”läkare” fatala misstag när de därigenom felbehandlar patienterna, eftersom de döpt om alla symtomyttringar till covid-19.

    Sedan ska vi hylla läkarkåren, när varannan kommer ut från IVA i en liksäck!

LÄMNA ETT SVAR