Konstantin Korotkov – ljuset som kan förebygga

0
8014

Den ryske forskaren Konstantin Korotkov förklarar om hur alla levande varelser utger ljus – eletromagnetiskt ljus – och hur man nu vetenskapligt kan bevisa detta!                    Som internationellt välkänd forskare har han med sitt universitetsteam utvecklat en teknologi som gör det möjligt att mäta vårt ljus med hjälp av energin som kommer från våra fingrar.

– Detta system är väldigt användbart för läkare och doktorer som kan avläsa i våra energifält långt innan symptom på sjukdomar uppstår, och på så vis förebygga dessa, säger Korotkov.

Korotkov var dock inte först med att upptäcka detta. Lichtenberg, Kirlian och Tesla är några av pionjärerna. I AlmaNova nr 1-2017 skriver vi mer utförligt om biofotoner och om elektromagnetiskt ljus.

Bli prenumerant här för att läsa artikeln

DELA
Föregående artikelSka vi göra våra gamla sjukare?
Nästa artikelNummer 2 – 2017
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR